فیلتر بودن عکس های وبلاگ و جواب دادن کامنت ها

دوستان  عزیزم

بیشترتون نمیتونید عکس های این وبلاگ رو ببینید چون من از طریق وبلاگ اصلیم که بلاگر هست عکس هارو آپلود میکنم واسه همینه شاید فیلتره . باور کنید وقت ندارم که باز این همه عکس رو آپلود کنم تو یه سروری که تو ایران فیلتر نیست. اما اگه با فیلترشکن وصل شد میتونید همه عکس هارو ببینید.

من تنها دلیلی که اینجا پست ها رو میزارم در بلاگفا واسه کسانی هست که از فیلترشکن استفاده نمیکنند و اگه پاسخی به کامنت هاشون داده نمیشه گاهی بخاطر اینه که عمده سوالات جواب داده میشه تو صفحه فیس بوک من و یا در وبلاگ اصلی من در بلاگر  و واقعا من شرمنده هستم که وقت زیادی واسه پاسخگویی تو این وبلاگ رو ندارم.

اینم آدرس وبلاگ اصلی من.

http://chefjuliet.blogspot.de/


در صفحه فیسبوک من همیشه با من باشد .



شاد باشید.

Tres Leches Cake کیک سه شیر







وقتی برای اولین بار این کیک خوشمزه رو پختم کلی تعجب کردم که چرا تاحالا از خوردن همچین کیک خوشمزه و ساده بی خبر بودم ،این ِکیک اسپانیاییه  Tres Leches Cake به  معنی کیک ٣ شیر کیک بافت اسفنجی، لطیف و سبکی رو داره که با طعم سه نوع شیر دلپذیر شده . پایه  این کیک میتونه کیک اسفنجی باشه و یا هر کیک دیگه ای که بافتش سبک باشه و نرم .

تو این کیک از سه نوع شیر استفاده شده  :


Condensed Milk

Evaporated milk

Heavy Cream


Evaporated milk


که یک نوع شیره که %۶۰ آبش تبخیر شده و واسه همین شیر یه مقدار رنگش کرم تیرست و تو بعضی از دستورات دسرها و کیکها بخاطر اینکه طعم عالی بده استفاده میکنند . معمولا تو همه فروشگاههاتو قسمتی که لبنیات و یا قسمت کافی و چای هست میتونید پیدا کنید.


شرکت نستله معمولا خیلی ازاین محصول تولید میکنه ، تو مالزی از این شیر تو یکی از نوشیدنیهای داغشون که اسمش تتاراست استفاده میکنند ،قیمتشم گرون نیست ، خوب حالا اگه شما نتونستید از این شیر پیدا کنید هیچ اشکالی نداره چون میتونید بجاش از شیر معمولی کم چرب یا پر چرب استفاده کنید. 


Condensed Milk


 که همون شیر عسلی هستش که تو ایران معروفه و خیلی غلیزو شیرینه .

 من تو تصویر پایین سمت چاپ شیر عسلی  رو نشون دادم که رنگش سفیده و غلیظ  و قوطی سمت راست هم کارامل هست .


من این دو تا قوطی خوشمزه رو از فرشگاه Rewe تو آلمان گرفتم که هر کدومش اگه اشتباه نکنم زیر ٢ یورو قیمتشه و میتونید از تو قسمت شیرهایی که واسه کافی و مواد قهوه و کافی هست پیدا کنید,البته فرشگاه Netto هم داره .


شما میتونید واسه این دسر یکی از این هارو یا هر دوتاشو بمقدار نصف نصف استفاده کنید .









































اینم یه قاشق از کارامل اوومممممممممم


Heavy Cream 


























همون خامه خودمون میشه که شما میتونید از خامه هایی که تو ایران هست مثل خامه پگاه یا کاله استفاده کنید.


من خامه ای که همیشه اینجا در آلمان استفاده میکنم اینه که تو عکس بالایی میبینید که به زبان آلمانی میشه Schlagsahne , ٣٠ درصد چربی داره . من  واسه چه توی دسر و چه روکش برای کیک از این  نوع  خامه استفاده میکنم که شل و آبکی اما همینکه با همزن هم میزنم سفت میشه .سمت راستی رو از Lidel  و یا  Aldi خریدم و سمت چپی رو از فروشگاه Rewe.


از همین حالا بگم این کیک خیلی سادست  خیلی ...حتی میتونید خود کیک رو از بیرون بخرید یک  کیک اسفنجی  متوسط و تو خونه اون سس مخصوص شو درست کنید .


میتونید واسه پایه کیک یکی از  کیک اسفنجی آمریکایی استفاده کنید 

http://julietgabriel.blogfa.com/post-292.aspx

 و یا از کیک اسفنجی آقای کیک باس 

http://julietgabriel.blogfa.com/post-298.aspx  


 که قبلا رسیپیش رو  گذاشته بودم استفاده کنید.


خوب در اول کار باید کیک اسفنجیمونو با یکی از رسیپهای بالابپزیم .



نکته مهمی که باید بگم اینه که این کیک باید حداقل واسه یه شب تا صبح یا ٨ ساعت و بیشتر وقتی سسش رو اضافه کردیم تویخچال بمونه . طعم کیک واقعا متفاوته اگه بیشتر بمونه هر چه زمان بیشتری  بمونه خوشمزه تر میشه .


مواد لازم برای سس کیک :


Condensed Milk یا شیر عسل ۱ پیمانه ( میتونید از کارامل هم استفاده کنید)


Evaporated milk و یا شیر معمولی ۱ پیمانه


خامه معمولی ( فرم نگرفته شده باشه) ۱/۴ پیمانه 


خامه فرم گرفته شده ۱ پیمانه و نصفی ( منظورم از خامه فرم گرفته شده خامه ای که با پودر شکر و وانیل زده شده باشه و پف کرده باشه )






















همه اون موادی که واسه سس داده بودم رو با هم مخلوط میکنیم من نصفی کارامل استفاده کردم و نصفی شیر عسلی , شما میتونید بجای کارامل فقط از شیر عسلی استفاده کنید.


اول Condensed Milk یا همون شیر عسل خودمون رو میریزیم و بعدشEvaporated milk و یا شیر معمولی و در آخر هم اون ۱/۴ پیمانه خامه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم .




کیک رو با چاقوی دندونه دار روشو بر میداریم و همینطور دور تا دور کیک رو . مواظب باشد کیکتون سوراخ و یا کنده نشه .



نکته خیلی مهمی که باید اینجا در نظر بگیرید اینه که کیک رو باید بزارید تو قالبی که از قبل قالب رو با فویل  یا ورق پلاستیکی که روی ظرف غذا مپیچونیم ورق کشیکردید . اگه از قالب کمربندی استفاده میکنید حسابی باید حواستون باشه که خوب قالب رو با فویل بپوشونید ته و طرفش رو که سس به راحتی میتونه فقط یه سوراخ کوچولو پیدا کنه و بیاد بیرون و هیچ سسی نمونه تو قالب و درنتیجه یخچالتون رو حسابی سسی میکنه.


خوب کیک رو میزاریم تو قالبی که توش رو فیل کشیدیم .


کیکمونو با چنگال روشو سوراخ سوراخ میکنیم تا این سسمون بیشتر بتونه جذب کیک بشه .


مواظب باشید که چنگال نخوره به ته قالب و فویل یا پلاستیک رو سوراخ کنه .



سسمونو روی کیکمون میریزم. تما  این سوس جذب کیک میشه و شما وقتی این کیک رو میخورید میدونید که چه کیک لطیف و نرمی رو دارید  که بی نهایت خوشمزست.




















و یه ۱ ساعت میزاریم تا سس جذب کیک بشه و بعد از اون واسه٥  تا ٨  ساعت میزاریم تو یخچال تا جا بیوفته و وقتی بخواهیم سروش کنیم تو ظرف سرو قالبو بر عکس میکنیم تا کیک از قالب جدا بشه.و روشو با خامه فرم گرفته شوده میپوشونیم. من برای تزیین کمی کارامل رو تو یه پلاستیک ریختم و سر پلاستیک رو یه کوچولو  سوراخ کردم و روی کیک رو همونطوری که میبینید کارامل ریختم .


این کیک پایینی هم همین کیک ٣ شیره  زمانی که مالزی بودم درست کردم از اونوقت تا حالا بارها من این کیک رو پختم و باید بگم بهترین کیک دنیاست همه اون سس خوشمزه جذب کیک شده و میتونم با قاطعیت بگم که حتی اگه همه کیکو بزارند جلوتون سیر نمیشید یک کیک لطیف، مقوی، خوشمزه ،،،،،









































































 یادتون نره که شاد باشید ، ببخشید، لذت ببرید و مهربون باشد.



در صفحه فیسبوک من همیشه با من باشد .


معرفی‌ ماسورها و تزئین کاپ کیک‌های خوشگل


سلام دوستهای خوبم


امیدوارم هر گوشه دنیا هستید شاد باشید و سلامت ، بازم یک دنیا ممنون بخاطر کامنت هاتون واقعا منو کلی‌ شاد و پر انرژی تر میکنه.


امروز می‌خوام یک پست کامل در مورد ماسورها و ابزاری که خیلی‌ خیلی‌ مهمه واسه تزیین کیک بذارم، امیدوارم طوری توضیح داده باشم که فهمیده باشید.نوشتن این پست واسه من خیلی‌ زمان برد چون باید می‌فهمیدم که کدوم ماسوره ها مفید تره و خیلی‌ ساده بهتون توضیح بدم در موردشون و عکس هایی هم واسشون پیدا کنم.اما واسه کسایی که خوانده وبلاگم هستند ارزش این کارو داشت تا من یه پست کامل در این مورد بذارم و خیلی‌ از سوال‌ها و مشکلاتی که واسه تزیین کیک دارنددیگه نداشته باشند.


باید اول از همه بگم که واسه تزیین به یه سری وسایلی‌ نیاز دارید که من بطور مختصر میگم که چه ابزاری بیشتر مورد کاربرده تا بتونید تهیه کنید .



توضیع در مورد عکسها :



عکس ها رو بیشترشون رو  واستون از اینترنت پیدا کردم تا کاملا بدونید چه ماسورهأی رو میگم و یا چه ابزاری و بعضی عکس هایی هم که می‌بینید عکس‌های خودمه.


ماسورهای ویلتون ۱۵۰ تاست فکر میکنی‌ همه شونو نیاز داری ؟ قطعاً نه، شاید کلا بشه ۲۰ تا ۳۰ تاشونو نیاز داشته باشی‌ ، بعضی‌ از این ماسوره ها نیاز به Coupler یا همون سرپیچ داره و بعضی‌ هاشون چون بزرگ هستند نیازی به سرپیچ ندارند و شما به راحتی‌ میتونید تو یه قیف بذارید و ازش استفاده کنید.


ماسورها کلا به ۱۱ دسته تقسییم میشند که من مهمترین هاشونو واستون توضیح میدم.




۱.ماسوره های گرد Round Tips




این ماسورهای دوست داشتنی که از ماسورهای خیلی‌ ضروری تو دکور کیک و شیرینیه کار باهاشون خیلی‌ آسونه . نقطه هایی که میذارید روی کیک واسه تزیین ، دونه، ساقه و،،،، به کار میره و همینطور واسه تزیین کاپ کیکها استفاده میشه. از سایز ۳# این ماسورها میتونید واسه خط کشیدن اطراف شیرینیهاتون وبه خصوص نوشتن رو کیک استفاده کتید .این ماسورها تو سایز‌های مختلفیه که بستگی به کارتون داره که بخواهید چقدر بزرگ یا کوچیک باشه. این سایزها هم خیلی سایزهای پرکاربردیه 1A, 5 , 10



۲. ماسورهای گلبرگ Petal Tips


کاپ کیک بالایی رو که میبینید من با این ماسوره ها درست کردم.این ماسورها واسه گلبرگ انواع گل به خصوص گٔل رز بکار میره که تو سایز‌های مختلفه ، تو کتاب ۲ ویلتون تمام گلهای که واسه تزیین آموزش داده شده که من واستون این کتابو واسه دانلود میزارم تا ببینید که چطوری انواع گٔل مرحله به مرحله با تصویر آموزش داده شده . این سایزهای پر کاربرده:


102#, 103#, 104#, #125






۳. گلهای قطره ای Drop Flower Tips

که به ۳ گروه تقسیم شدند کوچیک، متوسط و بزرگ . این ماسورها طوری ساخته شدن که همه دندونهاشون به هم وصله البته به شکل‌های مختلف که این باعث میشه وقتی‌ ما فشار میدیم به کرممون تا از ماسوره خارج بشه به شکل گٔل بشه .از پر کاربرد‌ترین این ماسورها:


۰۵، ۱۰۶، ۱۰۷،۱۳۷، ۱۳۹، ۱۴۰، ۱۴۱،۲۱۷،۲۲۳،۲۲۵ ،۱۹۱






۴. ماسورهای سبد حصیری Basket weave Tips

این ماسورها همونطور که از اسمشون معلومه واسه حصیر بافی و ساختن کیک سبدی استفاده میشه که در اندازه مختلفه که شمارها خیلی‌ پر کاربرد تره نسبت به بقیه ماسورها.


#2B , به خصوص #48






همونطور که می‌بینید من این کیکو با این ماسوره #۴۸ تزیین کردم.






۵.ماسورها منفذ دار Multi-Opening Tips

که میتونید باهاش به راحتی‌ همزمان چند تا ستاره در بیارید و واسه جاهای به کار میره که بخواهید سطح زیادی از کیکتونو با ستاره بپوشونید یعنی‌ همزمان چند تا ستاره هم شکل خواهید داشت. و یا واسه خوشه انگور و همینطور درست کردن چمن و یا همزمان چندین تا نقطه دایره‌ای که خیلی‌ کاربرد داره. از این ماسورها مهمترینش ماسورهای شماره ۲۳۳#که واسه درست کردن چمن استفاده میشه و شما به راحتی‌ میتونید روی کیکتونو یا اطرافشو با این ماسورهای چمنی تزیین کنید.







۶.ماسورهای ستاره ای باز Open Star Tips

این ماسورها از پر کاربرد‌ترین ماسورها هستند در بین کل ماسوره ها ، و به راحتی‌ حتی  کسایی که برای اولین باره که استفاده میکنن می‌تونن تزئین کنند و حسابی‌ شگفت زده میشید که بابا استعداد داشتیم و  نمیفهمیدیم  تا حالا.




از این دسته ماسورها شماره #16, #18, 21#, 32# هم خیلی‌ پرکاربرد هستند که واسه درست کردن انواع صدف ،زیگزاگ و رودخونه و ستاره و گل به کار میره .



۷ماسورهای ستاره ای بسته Closed Star Tips که این ماسورها هم واسه ساختن انواع صدف ، ستاره‌ها و هر چی‌ که با ماسورههای بالا ساخته میشود میشه درست کرد فقط تفاوتش در اینه که خط‌های که ازش میاد بیرون عمق بیشتری داره ، سایزه ۳۳# و ۲۴# و ۲۶ #از ماسورهای پر کاربرده.





۸.ماسورهای برگ Leaf Tips


همونطور که از اسمش پیداست واسه برگ استفاده میشه که انواع مختلفی‌ داره خیلی‌ خیلی‌ کار با اینها آسونه . سایز ,366, 67, 352 از سایز‌های پرکاربردشه.




۹.ماسوره های موجدار Ruffle Tips

من خیلی‌ این ماسوره ها رو دوست دارم چون می‌تونم بهاشون اطراف کیکمو کنگره ای درست کنم و خیلی‌ خیلی‌ خوشگل میشه کیکم سایز ۴۰۲و۸۷ و ۴۰۶ و.... از ماسورهای پر کاربرده . این ماسورها جون میده واسه کیک‌های عروسی‌یا نامزدی و یا تولد.







اینجا من واستون یک عکس ‌ از ماسورهای که پر کاربرد ترینه رو گذشتم.







می‌خوام در انتها بهتون در مورد تزئین کاپ کیک‌ها که خیلی‌ رواج داره و پر طرف داره توضیح بدم .ا



اول از همه ماسورهأی که واسه تزئین کاپ کیک‌های خوشگل استفاده میشه رو میگم ،کار با این ماسورها خیلی‌ سادست و هر کسی‌ که هیچ تجربهای تو کار تزیین نداره میتونه به راحتی‌ از این ماسورها استفاده کنه و لذت کاپ کیک‌های خوشگلشو ببره. این ماسورها واسه تزئین کیک هم خیلی‌ کاربرد داره و به راحتی‌ شما میتونید کیکتونو تزئین کنید و خیلی‌ خیلی‌ زیبا و جلوه خیلی‌ حرفه ای‌ به کیکتون میده. من سایزهایی که میدم بر اساس ویلتونه اما شما اگه یه مارک دیگه ای میخرید هیچ اشکالی‌ نداره فقط سایز بزرگ این ماسورهأی که معرفی میکنم رو می‌گیرید .



۴ تا ماسوره هستند که خیلی‌ تو تزئین کاپ کیک و همینطور کیک استفاده میشند.



۱. ماسورهای ستاره ای باز Open Star Tips سایز 1M 2110

۲. ماسورهای ستاره بسته Closed Star Tips که معروف به WILTON LARGE DROP FLOWER TUBE هستند سایزD2 یا 190

۳. ماسوره های گرد Round Tips سایز 1A

۴. ماسوره فرانسوی ستاره‌ای سایز بزرگ که ویلتون این ماسوره رو نداره و من ازمارک دیگه ای خریدم که  سایز اینه ۶۸۹


از این ۴ مورد ۳ مورد اول ماسورها جزو پر کاربرد‌ترین ماسورهاست واسه تزئین کاپ کیک.




اینجا هم یک عکس کلی‌ از کاپ کیک‌های خوشگلم بفرمایید هر کدوم رو میل دارید بخورید.


خوب همینجا من بهتون می گم که چطوری از این ماسوره استفاده می‌کنیم.


برای استفاده از این ماسورها ما نیاز به کلاهک یا کاپلر داریم و همینطور پلاستیک قیفی که شما میتونید یک بار مصرفشو بگیرید . تو این عکس ها کاملا مشخصه که چطوری قیف رو آماده کنیم واسه پر کردن کرم.


تو این عکسی‌ که پیدا کردم از نتو بهتون نشون داده شده که چطور به آسونی کاپ کیک هامونو تزیین کنیم




خوب پایین هم عکس کاپ کیک های من رو میبینید که با همین روش درست کردم.





به این صورت که اول از وسط کاپ کیک شروع می‌کنیم و میریم به کنارهای کاپ کیک و یه دور دورانی می‌زنیم و اگه خواستیم یه دور دیگه باز یه طبقه بالاتر می‌زنیم اگه نه که همون وسطشو پر می‌کنیم. به همین راحتی‌.





شاد باشید

برنامه روزانه من



برنامه روزانه من 


الان که تو افیسام ( درسته ؟ یا همون دفترم بگم بهتره ؟) تو دپارتمان روانشناسی نشستم  دارم یه نفس راحت میکشم که یه هفته پر از بدو بدو و پر تحرک من تموم شد و  دو روز آینده کلی وقت دارم واسه استراحت واسه خودم واسه خونواده کوچولوم ، واسه شما .


خیلیها ازم خواسته بودید که به طور کلی و معمول برنامه روزانمو بگم خوب چرا که نه !!! شما سرورید ....


صبح ساعت ۶:۴۵ از خواب ناز بزور بیدار میشم .


با گوشیم وصل میشم به website رادیو جوان سعی میکنم کم کم جو بیدار باش رو به پا کنم  اونم با انرژی مثبت موزیک . اصلا آهنگو موزیک جز جدا ناپذیر زندگی ماست .


 رونیکارو آماده میکنم و خودم آماده میشم ، ساعت ۷:۴۵  میزنیم  بیرون. همسرم زودتر از ما میره بیرون چون اونم دانشجو دکتری ( دوست داری بدونی چه رشته ای ؟؟ مهندسی مکانیک ، فکر میکنم دو تا دانشجوی دکتری یکی از نوع مهندسی و یکی از نوع روانشناسی بهترین حالت ممکن باشه واسه دو تا زوج البته از نظر من ها ها ها )هست و  تو یه دانشگاه دیگست که یه مقدار دوره.


رونیکا باید ساعت ۸ تو مهد کودکش باشه .


بین ساعت ۸:۳۰ تا نزدیک ۱۲ کلاس زبان آلمانی میرم.


بعد کلاس نمیشه که با شکم گرسنه رفت دانشکده پس وقت وقت نهاره، ناهار هم معمولا یا میرم رستوران دانشگاه یا هم تو دپارتمان با پروفسورم میخورم.


ساعت ۱ دیگه تو افیسام هستم پشت میزم و یه چرخی تو website های مورد علاقم میزنم از جمله همینجا پیش شما تو این پیج خوشمزه . حداقل واسه نیم ساعت این گشتو گذار  تو دنیا اینترنت ادامه داره.


بعدش شروع میکنم به درس خوندن، تحقیق کردن ، در واقع خوندن مقالاتی که مربوط به تحقیق منه ، و همینطور سعی میکنم هر روز از مقالات جدیدی که تو حوزه علمی روانشناسی میاد حداقل یکیشو بخونم.


ساعت نزدیکیهای ۵ میرم دنبال رونیکا . قبل از این که ببینمش چند تا نفس عمیق میکشم نفس عمیق ....، چون روز من تموم نشده در واقعه تازه روز من با رونیکا شروع شده و مسلما الان رونیکا یه مادر خسته و کوفته که تو سرش پر از کلمات آلمانی، و تئوری هایی روانشناسی هست نمیخواد ، مامانی میخواد که اگه الان بگه بریم شاپینگ شاپینگ به قول خودش یا پارک واسه بازی  انرژی داشته باشه و پا به پاش بدوه.


خلاصه اروم آروم میایم خونه هیچ عجله ای هم نیست که زود برسیم خونه ،هر جا هم که  یه مورچه یا کفشدوزکی دید من باید رسما بساط پیک نیک رو  پهن کنم چون حالا حالا ها بیخیال اون مورچه شیطون به قول خودش نمیشه.


همسر عزیز هم ساعت  ۵ یا ۶ خونست .


 شام معمولا تو خونه ما ساعت ۷ خورده میشه و رونیکا ساعت ۹ شب میخوابه تو این مدتی که رونیکا رو  از مهدکودک برش میدارم تا وقتی که میخوابه تمام وقتمون برای رونیکا و کلا واسه سه تایمونه  ، غذا بپز، بشور، ببر، تمیز کن، بازی کن، برقص، بخند، شیطونی کن ادا در بیار برای دخترک تا  از خنده ریسه بره   ،،،،، 


وقتی رونیکا میخوابه وقت ورزش ماست. 


از اونجایی که وقت اینو ندریم که بریم  باشگاه اما این دلیل نمیشه که از ورزش بیخیال بشیم . ما  از  ویدئو های ورزشی یکی از معروفترین بدنساز های آمریکایی استفاده میکنیم به نام شون تی  Shaun T که باید حتما یه پست در مورد برنامه هاش بزارم واستون چون بی نظیره ، توی خونه ورزشمون رو میکنیم تقریبا هر شب ، اگه بی نهایت خسته باشم ورزش حذف میشه اون شب .


اگه دوست دارید بیشتر از این بدنساز معروف آمریکایی بدونید به این لینک برید.


http://shauntfitness.com/


بعد ورزش تا ساعت معمولا ۱شب بیدار هستم .و به بقیه کارهام میرسم از کارهای تحقیقاتی بگیر تا  دیدن فیلم یا کارهای شخصی مثل سر زدن به این پیج و جوب دادن تک تک کامنت های شما عزیزانم، اما معمولا بیشتر کتاب میخونم .


و باز فردا و فرداهای دیگر روز از نو و روزی از نو .......


الان که این پست به پایان رسید من یاد این آهنگ سیروان خسروی افتادم، دوستش دارم  چون کاملا حرف دل خوده منه.



یه صبحه دیگه، یه صدایی توی گوشم میگه 

ثانیه های تو داره میره 

امروزو زندگی کن فردا دیگه دیره 

نم نم بارون، میزنه به کوچه و خیابون 

یکی می خنده یکی غمگینه 

زندگی اینه، همه ی قشنگیش اینه 


خورشید و نورو ابرای دورو 

هر چی که رو زمین و آسمونه 

بهم انگیزه میده 

رها کن دیروزو زندگی کن امروزو 

هر روز یه زندگیِ دوباره ست یه شروعِ جدیده 


دوست دارم زندگی رو، دوست دارم زندگی رو 

خوب یا بد ، اگه آسون یا سخت، نا امید نمیشم 

چون دوس دارم زندگی رو، دوس دارم زندگی رو 


چشماتو وا کن 

یه نگاه به خودتو دنیا کن 

اگه یه هدف تو دلت باشه 

میتونه کل دنیا تو دستای تو جا شه 

چون همه ی دنیا میسازه واسه تو کابوس و رویا 

یکی بیداره و یکی خوابه 

راهتو مشخص کن ، این یه انتخابه 


اگه ابرای سیاه و دیدی 

اگه از آینده ترسیدی 

پاشو و پرواز کن رو به افق های دور 

نگو به سرنوشت میبازی 

تو بخوای فردا رو میسازی 

پس دستاتو ببر بالا و بگوووو 


دوست دارم زندگی رو، دوست دارم زندگی رو 

خوب یا بد ، اگه آسون یا سخت، نا امید نمیشم 

چون دوس دارم زندگی رو، دوس دارم زندگی رو



برای شنیدن این آهنگ به این لینک برید .


دوست دارم زندگی رو 


پینوشت :


خوشحال میشم اگه پیشنهادی، نظری دارید در مورد برنامه های روزانه خودتون و من به اشتراک بزارید تو کامنت ها . شب میام کامنت هارو میخونم الان وقت رونیکاست که باید از مهد کودک برش دارم ، نفس بکش نفس بکش پر انرژی باش ، شاد باش شاد شاد  ژولیت ......


دوستتون دارم بی نهایت 


اخ جون آخر هفتست ..................




در صفحه فیسبوک من همیشه با من باشد .


برنج مجلسی ایرونی  
























 برنج ایرانی تو داستان زنهای چیره دست ایران فقط میتونه به بهترین و خوشمزه ترین حالت پخته بشه ، ما ایرانیها اهمیت زیادی  میدیم به پخت برنج . برنجی که سفید باشه مثل پنبه، قلم کشیده باشه مثل سرو، خوش عطر باشه مثل برنج استخوانی طارم ، صدری، دودی، دم سیاه،....


اینجا تو آلمان واسه من خبری از این نوع برنج ها نیست و همیشه باید تن داد به برنجهای هندی ، باسمتی و همه سعی رو باید بکنی تا یک ذره شبیه برنج ایران بشه. من به قدری برنج ایرانی رو دوست دارم که دوست دارم تنها تنها بدون هیچ خورشتی بخورم یعنی طعم و مزه برنج ایرانی آخر دنیاست.


من این برنجی که میبینید رو از فرشگاه های آلمان میگیرم که به نام برنج باسماتی هست  شما که تو ایران هستید حتما بهتر از اونچه که تو عکس از برنج من میبینید متونید درست کنید.


من معمولا برنج رو از یکی دو روز قبل آماده تو یخچال دارم شما هم اگه مثل من درس میخونید یا سر کار میرید بهتره این کارو انجام بدید، به این صورت که مي‌توانید  برنج را آبكش كنید و كمي خشك‌تر بردارید شب قبل، بعدش ته دیگ برنج را آماده کنید  و برنج را داخل قابلمه بریزند و قابلمه را تو  یخچال بزارید ، ظهرروز بعد یا شب بعد  روی برنج کمی آب و روغن بریزید  و اون  را تا دم بکشه  تا سالاد را آماده کنند برنج هم دم کشیده است.




برای این عکس فقط میتونم بگم:


عطر برنج٬ رنج شالیزار


حاصل دسترنج یک خانواده کشاورز گیلانی 


دورد به همه زنهای زحمت کش وطنم


خوب بریم سراغ برنج ....


برنج خوب چه برنجیه؟


برنج خوب برنجی هستش که باریک و از دو طرف نوک تیز باشه .  برنج را تو  کف دستتون  بزارید و با کف دست دیگه تون  روی آن فشار بیارید  و دو کف دست را روی هم بچرخونید  بعد به برنجتون دقت کنید. اولاً با این کارتون  باید بوی مطبوعی از برنج درآید و دوماً دقت کنید که برنج  زیر دستتون خرد نشده باشه.


بستگی داره چه نوع برنجی استفاده می کنین . هر برنجی قلق خاص خودش رو داره. گذشته از مارک ،ما می تونیم برنجهای توی بازار رو به سه دسته برنجهای ایرانی، پاکستانی و هندی تقسیم کنیم. برنج های پاکستانی و هندی هم معمولا سفید یا نباتی رنگ ( زرد) هستند که طرز پختشون با هم فرق می کنه.


اگه میخوایید عطر برنج رو قبل پخت بدونید کمی بردارید و تو دستتون "ها" کنید. عطرش در میاد! اما قد کشیدنش راهی بجز پخت نداره.


نکته واسه  پخت برنج ایرانی و پاکستانی سفید :( مثل مارک های طارم دم سیاه و شاندیز ،ملحم ،دل و ...)



- هنگام خیس کردن برنج بایستی حداقل دو بار با آب ولرم شستشو بدید .


- وقتی برنج را درون آب جوش می ریزیم باید درجه شعله رو زیاد کنیم تا خیلی سریع برنج به حالت جوش خوردن در بیاد



- در این مرحله سرکه  یا ماست می ریزیم و کف روی برنج ها رو می گیریم این کار باعث سفید شدن ، نرم و پنبه ای شدن و قد کشیدن برنج میشه.


- بعد زیر شعله رو کم می کنیم تا زمان مناسب قد کشیدن رو بهتر بتونیم تشخیص بدیم.



نکات پخت برنج نباتی یا برنج های زرد :


برنج زرد که من اصلا این برنج رو دوست ندارم . این برنج ها رو فقط باید با آب خالی خیس کرد نه با آب نمک.

چون علاقه ای به پخت این برنج ندارم اطلاعات زیادی هم ندارم.



زمان آبکش کردن برنج ها:


برنج ایرانی و سفید 6 تا 8 دقیقه پس از ریختن برنج درون آب جوش



برنج زرد 12 تا 15 دقیقه



اگه برنج شما ته گرفت اصلا جای ناراحتی نیست  مي‌تونيد یه  تكه نون  روي برنج  بذاريد يا اين‌كه يه  پياز را پوست بكنيد و داخل برنج بزارید  تا بوي سوختگي رو بگيره .


اگر برنج شما بی نمک شد:اگریادتون رفت و  برنجتون بی نمک شد اصلاً نگران نباشید، موقع کشیدن برنج مقدار مورد نیاز نمک را با آب و روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید. با این کار بی نمکی برنج شما رفع می شه و هیچ وقت  نمک را مستقیم تو روغن نریزید، چون نمک توروغن حل نمی شه .


اگر برنج شما شور شد:اگر قبل از آب کش کردن برنج متوجه شدید، که برنج شما شور شده موقع آب کش کردن برنج آب بیشتری  روی برنج داخل آبکش بریزید . اما اگر بعد از آب کش کردن برنج متوجه شوری  شدید دیگرچاره ای برای برطرف کردن شوری اون  ندارید. مگر اینکه خورش  رو بی نمک درست کنید.


مواد لازم :


برنج ۱ کیلو 

 ماست نصف پیمانه یا سرکه، آب لیمو یا آب نارنج ۱ قاشق غذا خوری 

نمک ۱ قاشق غذا خوری 

روغن یا کره ۶ قاشق غذاخوری 




قبل از این که برم واسه درست کردن برنج من لازمه از نوع برنجی که تو آلمان استفاده میکنم بگم و تجربه ای که دارم از پختشون. این قسمت بهتر واسه کسانی که تو ایران و یا کشورهای دیگه بغیر از کشور های اروپایی هستند حذف بشه و برند پایین تر واسه طرز تهیه.


من تو این یک سالی که ۶ ماه تو هلند زندگی کردم و الان تقریبا ۶ ماه تو آلمان از دو نوع برنج الدی Aldi  و لیدل Lidel بیشتر از همه استفاده کردم اما تازگیها برنجی که تو فرشگاه روه Rewe آلمان هست رو پختم و باید بگم از همه اینها راضیتر بودم.

قیمت همه این نوع برنج ها کیلویی زیر ۲ یورو هست. فرشگاه الدی و لیدل تقریبا تو بیشتر کشور های اروپایی هست.


برنج الدی Aldi


من متاسفانه برنجشو تموم کرده بودم که عکسشو بزارم اما پوشش آبی رنگه و روش زده برنج باسماتی . این برنج به قول ما ایرانیها برکت زیادی داره اما یه کوچولو استعداد اینو داره که شفته بشه اما اگه دقت کنید برنج خیلی خوبی خواهید داشت. این برنج عطر و بوی خوبی هم داره.


برنج لیدل Lidel


برنج لیدل واسه من گزینه بعد از برنج الدی هست اگر چه برنجش خوب قد میکشه و عطر خوبی داره اما برنجش وقتی پخته میشه زیاد سفید نیست و به قولی رنگش یه مقدار چی بگم والا هیچ کلمه خاصی بنظرم نمیرسه اها به قولی چرکی هست . واسه همین توصیه میکنم موقع شستن برنج حسابی برنج رو بشورید تا آب برنج زلال بشه. و یه نکته هم که باید اضافه کنم اینه که این برنج به خوبی برنج الدی یا نتو برکت آنچنانی نداره.


برنج نتو Netto


این برنج هم عطر خوبی داره و هم خوب قلم میکشه و خوش طعمه . حالت دمیش هم خیلی خوشمزه از آب در میاد .


برنج روه Rewe


و اما .....این برنج واسه من  انتخاب اوله چون هم عطر خوبی داره هم خوب قلم میکشه و هم این که سفیده مثل پنبه . من تازگیها این برنج رو خریدم و خیلی خیلی راضی هستم.



دوستانی که تو آلمان هستند اگه گزینه دیگه ای هم دارند لطفا به اشتراک بزارند شاید برنج های بهتری هم هست که من و خیلی از دوستان در جریان نیستند. اصلا برنج خیلی خوب رو از کجا میخرید ؟




من معمولا نصف پیمانه ماست میریزم تو برنجی که در حال جوش اومدنه واسه این که سفید بشه و خوش مزه تر .




برنج رو چندین بار میشوریم تا آب برنج  زلال بشه فقط مواظب باشید که چنگ نزنید به برنج تا شکسته نشه.


برنج رو حداقل یک ساعت قبل از این که بپزید تو آب ولرم خیس کنید. ۱ قاشق غذاخوری نمک هم اضافه کنید.




تو یه قابلمه  بزرگ آب رو به جوش میاریم و برنج آبش رو میگیریم و اضافه میکنیم به آب در حال جوش.


تو این عکس مشخصه که هنوز برنج نپخته قولی زندست.



بعد از ۳ تا ۴ دقیقه  کمی نمک و نصف پیمانه ماست اضافه میکنیم.


یه دونه برنج رو بر میداریم  ولای دو تا انگشتامون له میکنیم باید له بشه اما تهش یه کوچولو نپخته و سفت باشه.


در این صورت برنج ما آماده آب کشی هاست.




برنج رو  تو آب کش میریزم و کمی آب ملایم میریزم روش .


اگه آب سرد بریزیم برنج ما ترک بر میداره و شکسته میشه.




وقتی کمی آب برنج گرفته شد توی یه قابلمه روغن میریزیم  با اگه دوست داشتید ته دیگ سیب زمینی  و یا نون لواش  و کمی نمک میپاشیم و برنج رو اضافه میکنیم.


وسط برنج حفره ایجاد میکنیم با ته قاشق چند تا ، تا بخار بتونه راه پیدا کنه بیاد بیرون و اون پایین حبس نشه و برنجمون رو کته نکنه و یا میتونید با کفگیر برنج حالت مخروطی ایجاد کنید با برنج وسط قابلمه .


روغن یا کره رو اضافه میکنیم .



و اما میرسیم به نکته مهم این پروسه که اونم استفاده از دمکنی هست .


به این صورت که وقتی برنج رو ریختیم تو قا بلمه شعله گاز رو زیاد میکنیم تا به بخار بیاد ، و حسابی داغ بشه و کم کم بخارش در بیاد، بعد ۳ تا ۴ دقیقه روی در قابلمه رو دمکنی یا دستمال نخی میزاریم و شعله گاز رو کم میکنیم.


به مدت ۳۰ دقیقه تا ۴۵ دقیقه میزاریم تا برنجمون دام بکشه.



ته دیگ یادتون نره .


نوش جان






اینم برنج به روش کته یا بدون چلو کش کردن اونم تو پلوپز پارس خزر ایرانی




پینوشت:


قدرت کلماتت  را بالا ببر نه صدایت را !!!!!

این باران هست که موجب رویش گیاه از دل خاک میشود نه رعد و برق .....



در صفحه فیسبوک من همیشه با من باشد .



رولت سبزی با پوره سیب زمینی




اگه فکر می کنید کوکو یک غذای رسمی و قابل سرو در مهمانی نیست با دیدن این عکس نظرتون باید عوض بشه.


یه کوکو سبزی شیک و مجلسی که رو میز شام میتونه خیلی چشم گیر باشه.


من  اینو زمانی که دانشجوی فوق بودم تو مالزی بودم درست کردم در واقع اوایل جوانه زدن این حس شیرین آشپزی ، متاسفانه رسپی با تصویر از مراحل کار ندارم.



مواد لازم براي ۶  نفر:


سبزي كوكو  (جعفري، تره، گشنيز، شويد)    1 كيلو                       

تخم مرغ 6 عدد

پوره سیب زمینی ۱ پیمانه و نصفی 

نمك، فلفل، پودر كاري، دارچين به ميزان دلخواه

زردچوبه يك قاشق چاي خوري

روغن براي سرخ كردن نصف ليوان

پياز كوچك 1 عدد

سير 1 حبه



مواد لازم برای پوره سیب زمینی 


پنیر از نوع چدار یا موزارلا، یا پنیر پیتزا ( دل بخواهی)

كره ۲۰۰ گرم

جعفري خورد شده

شير سه چهارم ليوان

فلفل سیاه یا سفید 

سيب زميني نيم كيلو

نمك



طرز تهیه پوره سیب زمینی 


 سیب زمینی رو بشورید و بزارید تو آب تا آب پز بشه ، من معمولا میزارم واسه  ۱۰ تا ۱۲  دقیقه تو ماکروفر رو درجه حرارت بالا . این روش راحت ترین و سریع ترین راهه.سيب زميني ها رو با رنده ریز رنده میکنیم یا با غذا ساز .كره و  شير رو هم اضافه ميكنيم .پوره رو روي حرارت قرار ميديم و هم میزنیم خیلی تند تند با ویسک.در نهایت نمک و فلفل و پنیر رو اضافه میکنیم.



طرز تهيه کوکو سبزی : 


سبزي ها را پاك کنید ، بعد  از شستشو، ريز خرد کنید و تو ظرف گودي بریزید، نمك، فلفل، زردچوبه، پودركاري، دارچين و هر نوع ادويه‌اي كه دوست دارید   اضافه کنید و هم مي‌زنيد تا ادويه به تمام قسمت ها برسه .تخم مرغ ها  روي سبزي-ها بشکونید  و خوب هم مي زنيد تا كف کنه .اگه ظرف نچسب مستطیلی دارید که چه بهتر در غیر این صورت از ماهیتابه بزرگ گرد هم میتونید استفاده کنید. ظرف نچسب  مستطيلي یا گردتون را روي حرارت بزارید  و روغن بریزید و بزارید خوب داغ بشه  و یا میتونیدته سینی فر یا ماهیتابه چهار گوشی را کاغذ روغنی یا آلومینیوم پهن کرده با برس چرب کنید.

 مخلوط كوكو را كه خوب هم زده‌ايد تو  روغن داغ بریزید ، به طوري كه موادبه قطر 1 تا 5/1 سانت در سطح ظرف پخش بشه .  در ظرف را ببندید ، بعد  از 5 دقيقه حرارت زيرش  رو  كمتر كنيد و بمدت 20 دقيقه با همون حرارت كوكو را مي‌پزيد.ظرف كوكو را از روي حرارت بردارید و با درب بسته بمدت 10 دقيقه بزارید  تا سرد شه و درضمن نرم بشه  . 


یه فویل رو پهن میکنیم رو سطح کابینت و کوکو که سرد شده رو انتقال میدیم روی فویل. با کمال دقت .

 مخلوط پوره را روي سطح كوكو مي‌ماليد و سپس باحركت دادن فويل آرام آرام كوكو را لوله مي‌كنيد. پس از لوله شدن كامل كوكو، بمدت 7 تا 10 دقيقه تو  فر قرار بدید . 


نكته1: هرچه تعداد تخم مرغ ها كمتر باشد امكان شكسته شدن كوكو هنگام لوله كردن كمتر و رولت ما نرم تر خواهد بود.

نكته2: بهتر است رولت از عرض لوله شود تا شكل زيباتري داشته باشد.

نكته3: درصورتي كه لبة انتهايي رولت خوب به هم نچسبيده باشد مي‌توانيد هنگام تزيين با دوعدد گوجه فرنگي كوچك يا دو عدد تربچه و چوب خلال از بازشدن رولت جلوگيري كنيد.


نوش جان 


پینوشت :


تا آنجا كه ممكن است بهترين فرد باشيد . در حقيقت اين هدف تمام آرمانهاست .



در صفحه فیسبوک من همیشه با من باشد .


مرغ کنتاکی کی اف سی KFC  









KFC همیشه از غذاهای  فست فودی مورد علاقه من بوده و هر دفعه که میرم  کی اف سی آرزو میکردم که همین مرغ رو تو خونه داشته باشم با همین طعم و مزه. تا این که این رسپی رو امتحان کردم که بی نظیر بود و اونقدر سورپرایز شده بودم از طعم ، بافت ، تردی مرغ که اصلا یادم نمیاد چند تا ازاین رونهای  خوشگل و توپول رو خوردم فقط این که خیلی خیلی خوردم.


زمانی که مالزی زندگی میکردیم خونه مون تو منطقه ای به نام بنگسر تو کولالامپور بود که خیلی نزدیک به یکی از بزرگترین مرکز خرید های  کولالامپور به اسم میدوالی ( توصیه میکنم هر کسی که سفر کرد به مالزی حتما به این مرکز خرید واسه گشتو گذار و خرید بره ) بود . یه دنیای بود توش و من خیلی انجا رو دوست داشتم بعضی وقتها آرزو میکنم که کاش دوباره اونجا بودم . با این که چند سال اونجا بودیم و آخر هفته ها همیشه تو این مجتمع خرید ، خریدهای مواد غذایی رو میکردیم اما من هنوز نتونسته بودم خیلی جاهاشو کشف کنم، یه مرکز خرید خیلی بزرگ ، زیبا، که طبقه زیر زمینش پر بود از رستوران های فست فودی که کی اف سی هم انجا بود به جرات میتونم بگم که بهترین کی اف سی های عمرم رو اونجا خوردم اونم با یه سس تایلندی که با طعم سیر بود . اخ با اون Cheezy Wedges بغله بشقاب که یه دنیاست و از همه مهمتر خوردن انگشت هاتون که حسابی از خود رون مرغ خوشمزه تر شده .


این رسپی خیلی خیلی شبیه مرغ کی اف سی ارجینال هست، حتی میشه گفت خوده خودشه، اما تاکید میکنم ارجینال نه اون نوع کریسپیش و کرانچیش ، هرچند دنبال اون رسپی هم هستم که باید حسابی مطمئن شم از طعم و مزش تا واستون رسیپیش رو بزارم اما این رسپی خیلاتون راحت چون همون مرغ ارجینال کی اف سی هست که خوردید .


از مزیت های این رسیپی اینه که راحت درست میشه ، سریع آماده میشه ، به صرفه تره از نظر هزینه.


توجه توجه

 تو این رسپی حتما باید از پودر پیاز ، پودر سیر استفاده کنید در غیر این صورت اگه نداشتید اسمشو نزارید کی اف سی ، تاکید میکنم چون این ۲ ادویه خیلی تاثیر زیادی داره تو طعم مرغ کنتاکی کی اف سی پس یادتون نره که تو لیست خرید هاتون  اگه این ۲ قلم رو ندارید اضافه کنید.


خوب بریم واسه درست کردن مرغ کنتاکی کی اف سی


مواد لازم :


تیکه های مرغ با پوست ۱  کیلو 

تخم مرغ ۲ عدد 

شیر۶ قاشق غذا خوری 

پودر سیر۳  قشق چای خوری 

پودر پیاز ۵  قشق چای خوری 

پودر فلفل دلمه ای یا همون پاپریکا  ۲  قاشق چای خوری 

پودر فلفل سیاه یا سفید ۱/۲  قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز تند ۱  قاشق چایخوری  ( میتونید کم یا بیشتر کنید بستگی به میل شما  داره )

آرد سوخاری ۶  قاشق غذا خوری 

آرد معمولی۱/۵  پیمانه 

جو پرک خورد شده۶  قاشق غذا خوری 

روغن  برای سرخ کردن 

نمک به مقدار کافی 


مواد لازم برای مارینه کردن 


آب لیمو۲  قاشق چای خوری 

ففل قرمز۱  قاشق چای خوری 

فلفل سیاه یا سفید  ۱  قاشق چای خوری 

نمک به مقدار کافی 




مرغ های قشنگمون (رو که من ترجیح دادم بیشتر رون باشه) وقتی که  شستیم و  آبش گرفته شده  رو با  آب لیمو، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک مخلوط میکنیم تا مارینه بشه و میزاریم ۱ تا ۲ ساعت بمونه.





تخم مرغ و شیر رو با هم مخلوط میکنیم . 




 من از این نوع جو پرک خورد شده استفاده کردم و از فرشگاه آلدی گرفتم ، تو لیدل و بیشتر فرشگاههای دیگه هم پیدا میشه. 

تو ایران خودمون هم که دیگه جو پرک تو هر خونه ای هست که مختص سوپ جو خوشمزست  . 

من این جو پرکی که گرفتم رو خورد نکردم چون به ندازه کافی خورد شده بود اما اگه از جو پرک ایرانی استفاده میکنید یه کوچولو خوردش کنید تاکید میکنم که آردش  نکنید یه کوچولو فقط خوردترش کنید.




هر چی مواد خشک بود تو قسمت مواد لازم مثل ، آرد ، جو پرک، فلفل قرمز، سیاه، آرد سوخاری ( یادتون باشه که آرد سوخاری تون خیلی ریز و پودرشده  نباشه مثل آرد ) نمک ، پودر پیاز و پودر سیر، پودر فلفل دلمه ای یا همون پاپریکا، رو با هم مخلوط میکنیم.



مرغی که ۱ تا ۲ ساعت مارینه شده رو فرو میکنیم تو مخلوط آردی که درست کردیم و خوب همه قسمت های مرغ رو تو آرد میغلتونیم . 



تکون میدیم که یه مقدار از آرد اضافی بریزه.





و فرو میکنیم بلافاصله  تو مخلوط شیر و تخم مرغ . 




و دوباره برمیگردونیم تو مخلوط آرد و خوب میزاریم مرغ های نازنیینمون حموم آرد بگیرند.


آقای همسر مشرکات زیادی داشت تو درست کردن این کی اف سی . 





خوب همه جاشو آرد میپاشونیم . 


















و دوباره همین مرحله رو انجام میدیم یعنی دوباره میزاریم تو مخلوط شیر و تخم مرغ و بعدش تو مخلوط آرد 

میغالتونیم.




روغن باید به ارتفاع ۳ سانتیمتر باشه تو ماهیتابه یا قابلمه تا وقتی مرغ رو میزاریم تو روغن مرغ غوطه ور بشه.من از قابلمه کوچیک استفاده کردم به جای ماهیتابه. 

روغن رو داغ میکنیم به حدی که وقتی یه تیکه از خمیر رو بندازم توش سریع به جیز و ولز بیفته.


این قسمت خیلی مهمه پس یادتون باشه که روغن باید خیلی خیلی داغ باشه  و خیلی حواستون  باشه که نسوزید و مواظب بچه ها هم باشد که نزدیک اجاق گاز نشند.





بقیه مخلوط آردی که اگه اضافه اومده رو میریزیم تو بطری  و میزارمش تو یخچال تا دفعه بعد اگه خواستید مرغ کنتاکی کی اف سی بپزید آماده داشته باشید  . 



مرغ ۲ تا ۳ تیکه رو میندازم ت روغن داغ  و وقتی میندازم تو روغن داغ مثل تو این عکس شروع کنه به جیززززززز و ویلیززززززززز 

 شعله اجاق گاز رو کم میکنیم و رو به متوسط و کم میزاریم .


مرغ رو به مدت ۱۵ دقیقه تا ۱۸ دقیقه میزاریم تا بپزه ، بستگی داره اگه مرغتون کوچیکه مدت زمان کمتری طول میکشه همون ۱۵ دقیقه کافیه اما اگه تیکه های مرغ درشت بود بین ۱۵ تا ۱۸ دقیقه.


پیشنهاد میکنم از تیکه های خیلی درشت استفاده نکنید . 



خوب مرغ کی اف سی ما آمادست . با سس کچاپ تند و نوشیدنی سرد خیلی میچسبه .


 ایشاله رسپی مرغ کرانچی کی اف سی و اون سیب زمینی معروف با سس پنیرش Cheezy Wedges رو هم تست میکنم و اگه یه رسپی پیدا کردم که خود خود اون طعم رو میداد واستون حتما میزارم.










پینوشت:


کسی که اسیر عادت می شود

آن که هر روز همان مسیر را دنبال میکند

آن که هرگز سرعتش را تغییر نمی دهد

آن که ریسک نمی کند و رنگ لباسش را عوض نمی کند

آن که حرف نمی زند و تجربه نمی کند

آرام آرام می میرد.

(پابلو نرودا)